Mourinho bekymret for Davies

Ben Davies ble byttet ut på overtid da Tottenham slo Wycombe i FA-cupen mandag.

26. jan 2021 kl 22.47Einar Kvande

Tottenham-manager Jose Mourinho er bekymret for helsetilstanden til Ben Davies foran torsdagens ligakamp mot Liverpool på Tottenham Hotspur Stadium.

Davies ble byttet ut på overtid av mandagens FA-cupkamp mot Wycombe Wanderes.

Det var åpenbart at Mourinho hadde et øye på Liverpool-kampen allerede, med sin lagoppstilling på Adams Park. Han gjorde 10 endringer på laget foran kampen, og startet med spillere som Pierre-Emile Højbjerg, Tanguy Ndombele, Harry Kane og Son Heung-min på benken.

Hugo Lloris og Eric Dier var ikke engang på benken.

Championship-klubben tok ledelsen, før Gareth Bale utlignet på overtid i første omgang. To mål av innbytter Ndombele og ett av Harry Winks i sluttminuttene sikret avansement i cupen for Spurs, men etter kampen var manager Mourinho frustrert over tilstanden til Davies, som trolig skadet en leggmuskel, og at han måtte sette innpå en rekke av stjernene for å sikre seieren. 

– Hva kan vi gjøre? Vi ønsker å gå videre i turneringen. Vi ønsker ikke å kaste bort den muligheten. Vi ønsket ikke å tape denne kampen. Vi visste vi trengte et sterk lag og en sterk benk, i tilfelle det ble problemer og ekstraomganger. Da hadde 30 minutter for Kane blitt 60, 45 minutter for Højbjerg hadde blitt 75, og så videre, sa Mourinho.

– Det ble heldigvis ikke ekstraomganger, og jeg så ikke noen som ble veldig slitne. Ben Davies hadde en dårlig følelse. Jeg håper det ikke er en muskelskade i leggen. Forhåpentligvis har vi ikke fått noen skader av betydning eller slitne spillere som en følge av denne kampen.

Tottenham - Liverpool spilles på Tottenham Hotspur Stadium torsdag kveld klokken 21.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]