Mourinho må unnvære Kane i noen uker, og retter pekefingeren mot Thiago

Jose Mourinho var ikke særlig begeistret for taklingen som Thiago satte inn på Harry Kane etter et snaut kvarters spill på Tottenham Hotspur Stadium.

29. jan 2021 kl 12.57Einar Kvande

Tottenham-manager Jose Mourinho var ikke blid etter at Harry Kane ble skadet i kampen mot Liverpool, og rettet etter kampen pekefingeren mot de rødes midtbanespiller Thiago Alcantara.

Kane fikk to smeller i anklene i første omgang i kampen på Tottenham Hotspur Stadium. Først etter taklingen fra Thiago etter et snaut kvarters spill, og senere da han tråkket forkjært da han rygget inn i en duell med Jordan Henderson. Tottenham-spissen kom ikke på banen igjen til andre omgang.

– Han skadet begge anklene. Den første gangen var det en stygg takling. Det var Thiago. Den andre situasjonen så jeg ikke så godt, sa Mourinho etter at hans lag tapte 3-1 for Liverpool.

Noen uker på sidelinjen

– Han blir ute noen uker. Jeg vet ikke sikkert. Det er enkelte spillere du ikke kan erstatte.

– Harry forlater ikke banen frivillig i en kamp der laget hans ligger under. Da ønsker han å spille. Når Harry må byttes ut, vet du at det er en alvorlig skade. Jeg kan ikke fortelle dere hvor lenge det blir. Jeg vet ikke. Vi får vente og se.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]