Mourinho mener Klopp slipper billig unna

José Mourinho mener Jürgen Klopp får spesialbehandling av dommerne.

28. jan 2021 kl 14.16Jens Bessesen

– Da jeg ikke oppførte meg bra, betalte jeg prisen. Og jeg gjorde det på to måter. Den ene var å se kamper på tv i garderoben, og den andre var en saftig bot, og jeg føler at det samme ikke skjer for en del av de andre, sier Tottenham-manager José Mourinho foran møtet med Liverpool. 

Nok en gang kommer portugiseren ifølge Mirror med et syrlig stikk i retning Jürgen Klopp, som han mener slipper billig unna med sin oppførsel på sidelinjen. 

Mourinho snakket om det samme for en drøy måned siden, da laget hans tapte på Anfield. Selv mener han å ha blitt en langt mer behersket mann enn han var før.

– For min egen del har det vært framskritt, og jeg har utviklet en kontroll over følelsene. Jeg har vært nødt til å endre oppførselen min, og det er jeg veldig fornøyd med. Det er sånn det er for meg personlig. Jeg kan ikke snakke for andre, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]