Solskjær har tre skadebekymringer foran kampene mot Burnley og Liverpool denne uken

Tre Manchester United-spillere måtte stå over FA-cupkampen mot Watford på grunn av skader.

11. jan 2021 kl 08.57Einar Kvande

Paul Pogba, Luke Shaw og Victor Lindelöf kan alle måtte stå over Manchester Uniteds bortekamp mot Burnley tirsdag kveld, men manager Ole Gunnar Solskjær håper at trioen skal bli tilgjengelige til søndagens kamp mot Liverpool på Anfield, skriver Manchester Evening News.

Pogba, Shaw og Lindelöf gikk alle glipp av lørdagens cupkamp mot Watford på grunn av skader. Lindelöf har slitt med ryggplager i over ett år, Shaw har slitt med tilbakevendende hamstringproblemer, mens Poga har hatt problemer med den ene ankelen. 

Solskjær kan velge å spare trioen også på Turf Moor i morgen kveld, for å få dem klare til toppoppgjøret på Anfield søndag. 

– Jeg håper de alle blir klare til Liverpool-kampen, men jeg er ikke sikker på om de rekker Burnley-kampen. Vi får se på mandag, siteres Solskjær av lokalavisen i Manchester.

Eric Bailly ble byttet ut før halvtimen var spilt av Uniteds cupkamp mot Watford, etter å ha fått en smell. Men forsvarsspilleren meldte på Twitter etter kampen at han er ok, og at det kun var en smell.

Axel Tuanzebe er en mulig erstatter som både Bailly og Lindelöf er ute, mens Alex Telles er en naturlig erstatter for Shaw.

United vil ha Edinson Cavani tilbake fra suspensjon når de møter Liverpool på søndag.

Dersom Ole Gunnar Solskjærs menn tar poeng på Turf Moor i morgen kveld vil de passere Liverpool på tabellen, og lede Premier League foran storkampen på Anfield søndag. 

Liverpool - Manchester United spilles søndag klokken 17.30, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]