– Som supporter kan du sitte hjemme og tenke at «de må gjøre noe». Men det er ikke sånn det fungerer

Jürgen Klopp sier Liverpool ser på alle løsninger.

30. jan 2021 kl 21.01Jens Bessesen

– Som supporter kan du sitte hjemme og tenke at de må gjøre noe. Men det er ikke sånn det fungerer, sier Jürgen Klopp om stopperjakten som har tatt seg opp etter skadene på Joel Matip og Fabinho. 

Klopp er klar på at situasjonen er prekær.

– Vi mistet to av de beste midtstopperne i verden i løpet av en periode på seks og syv uker. For hele sesongen. Det har enorm betydning, sier han ifølge The Telegraph.

Må finne riktig spiller

– Så når vintermarkedet åpner, sier alle «nå kan dere gjøre noe». Vi prøver. Vi kjenner til situasjonen. Vi lukker ikke øynene, sier han.

Utsiktene til Joel Matip kan være lystigere enn først antatt, men 29-åringen har ikke for vane å holde flere kamper på rad. Fabinho vil trolig være tilbake innen en uke, mens sesongen trolig er over både for Virgil van Dijk og Joe Gomez. 

Klopp sier Liverpool har en liste med spillere de ser på i januar, men sier det nærmest er umulig å hente midtstoppere av topp kvalitet.

– Klubber vil ikke spillere av dette kaliberet nå. Vi må finne den riktige spilleren, som passer til vår økonomiske situasjon, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]