Stewart med straffedobbel da juniorene tapte

Dårlig dag for Liverpools akademilag.

30. jan 2021 kl 17.37Jens Bessesen

En time etter at U23-laget hadde avspark i 3-6-tapet hjemme mot Manchester United, sparket Liverpools U18-lag i gang toppkampen borte mot Manchester City.

Marc Bridge-Wilkinsons gutter hadde mulighet til å få kontakt med Manchester United på tabelltopp, men tapte 4-2 mot de lyseblå ungguttene.

Etter å ha havnet tidlig under tente Layton Stewart håpet da han scoret fra straffemerket like før halvtimen var spilt. Men City tok ledelsen like før pause.

Fem minutter ut i andre omgang fikk Liverpool igjen straffe. Stewart satte inn sitt andre mål, men det holdt ikke til poeng. To scoringer fra City det siste kvarteret sørget for at det endte med 4-2.

Liverpool forblir på andreplass på tabellen med 27 poeng fra 13 kamper, men kommer trolig til å bli passert av City, som står med samme poengsum på bare elleve kamper. Manchester United leder U18-serien med 33 poeng.