Utlånt Liverpool-spiller ble kreditert scoring, men innrømmet etter kampen at han ikke var borti ballen

Alle trodde at Liam Millar hadde blitt matchvinner mot Bristol Rovers.

17. jan 2021 kl 11.16Einar Kvande

Liam Millar ble lånt ut til Charlton rett etter nyttår, og han har nå spilt tre kamper på rad for London-klubben. De to første endte med tap, men mot Bristol Rovers i går ble det endelig seier. Og alle trodde at den 21 år gamle canadieren hadde blitt matchvinner, inntil han etter kampen innrømmet at han ikke hadde vært borti ballen og at Jake Forster-Caskeys corner hadde gått rett i mål.

– Det var Jakes mål. Liam innrømmet at han ikke var borti ballen. Det viser at han er ung og uerfaren. Dersom det hadde vært meg, hadde jeg hevdet at mål var mitt, sa Charlton-manager Lee Bowyer til pressen etter kampen.

Uansett har den utlånte Liverpool-spilleren fått en god start på oppholdet i Charlton, hvor han helt tydelig nyter stor tillit hos manager Bowyer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]