– Verden er blitt gal!

Jürgen Klopp maner til ro og tålmodighet.

20. jan 2021 kl 17.32Jens Bessesen

– Jeg hørte et sted at jeg blir nødt til å bygge et nytt lag? Verden er blitt gal! Og ikke bare på grunn av pandemien, sier Jürgen Klopp, som mener snakket om Liverpools form er ute av kontroll når krigsoverskrifter tas i bruk og spillere avskrives etter noen få dårlige kamper. 

På pressekonferansen onsdag ga Klopp uttrykk for frustrasjon over hvor raskt stemningen snur om noen resultater uteblir. 

– Du kan vinne en kamp med et heldig skudd, så kommer journalistene og sier hvor utrolig forsvarsspillet var, og så videre, sier Klopp. 

– Ingen katastrofe

Klopp mener Liverpool må beholde roen, og er klar på at også de tenker på formduppen.

– Dagen er 24 timer lang, og vi tenker på mye forskjellig. Det meste av det alle andre tenker også, men vi må beholde roen. Det er ingen katastrofe, bare ikke perfekt. Vi må være så gode som vi kan være, sier han. 

Presset er alltid der for å levere. 

– Vi må være nær perfekt. Det finnes ingen perfekt sesong, så det handler om å håndtere situasjonen og antall kamper. Alle lagene har hatt en formdupp her og der. Noen har løst det. Jeg skjønner behovet for å snakke om det, men vi kan ikke endre ting på et øyeblikk, sier han. 

Liverpool står med fire kamper uten seier i Premier League, tre av de uten scoring, men kan rette på inntrykket når Burnley gjester Anfield torsdag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]