– Vi endrer ting for klubbens beste, så klubben har glede av det når vi en dag forlater den

Jürgen Klopp tenker langsiktig, og gjør alt for at Liverpool skal være best mulig rustet for fremtiden.

19. jan 2021 kl 22.38Jens Bessesen

– Vi endrer ting for klubbens beste, så klubben kan ha glede av det når vi en dag forlater den, sier Jürgen Klopp i Robbie Fowlers nye podcast

I løpet av drøye fem år med tyskeren ved roret, har Liverpool blitt en svært veldrevet klubb. Klopp leder et imponerende trenerapparat, og nylig flyttet de inn i det flunkende nye og toppmoderne treningsanlegget AXA Training Centre. 

I podcasten snakker Klopp om hvordan alt de gjør er med en baktanke om å ruste klubben best mulig for fremtiden - også for den dagen Klopp forlater klubben. 

– Klubben er alltid større enn vi kan være, og vi håper den kan dra nytte av alt vi gjør. Vi prøver å gjøre alt på høyest mulig nivå, sier han. 

– Hver dag er en fight

Blant annet bruker de mye tid på å utvikle støtteapparatet, så det skal bli best mulig. 

– Trenerteamet er knyttet til meg, men alle kan bli når jeg drar. Det er fantastiske folk, ikke bare trenerne, men hele apparatet. Vi er klare for fremtiden, samtidig som vi vet at vi må levere nå, sier han. 

Klopp sier hver dag er utfordrende. 

– Det var et flott øyeblikk da vi ble mestere, og vi er det fortsatt, men nå føles det lenge siden. Hver dag er en fight fordi du må oppnå suksess, sier han. 

Til slutt legger han til at han ikke har planer om å forsvinne med det første fra jobben han elsker.

– Det er en 24/7-jobb, men det føles ikke som en jobb. Jeg elsker det jeg gjør, og da er det lettere å bruke tid på det, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]