– Vi spiller for å gjøre Virgil og Joey stolte

Andy Robertson føler med Liverpools langtidsskadede spillere, og sier at hele laget spiller for å gjøre Virgil van Dijk og Joe Gomez stolte.

16. jan 2021 kl 11.01Einar Kvande

Liverpool har slitt med svært mange skader denne sesongen, og spesielt på forsvarsspillere. Andy Robertson mener at alle skadene virker som ekstra motivasjon for de skadefrie spillerne.

Venstrebacken ble sjokkert over den stygge skaden som Virgil van Dijk fikk i Merseyside-derbyet, og Liverpool har også måttet klare seg uten en rekke andre stjerner i mange kamper. Joe Gomez er som Van Dijk langtidsskadet, og skader på nye spillere som Thiago Alcantara og Diogo Jota har også stukket kjepper i hjulene for Liverpool denne sesongen.

– Det var forferdelig at Virgil måtte gjennom en operasjon og er ute i så lang tid. Det er vanskelig for oss. Det samme med Joe Gomez. Alle skadene vi har hatt har vært vanskelige å akseptere, uttaler Robertson til Jamie Carraghers podcast The Greatest Game.

– Nå handler det om å gå ut på banen og gjøre Virgil stolt. Det samme med Joey og Diogo. Vi forsøker å gi dem en oppmuntring. Thiago og Kostas har også vært ute. Det er viktig at de andre spillerne i troppen gir dem noe å glede seg over, og forhåpentligvis kan vi gjøre det gjennom våre prestasjoner. Vi gjør alt vi kan for å få gode resultater.

– Det gir oss ekstra motivsjon. Vi ønsker å oppnå suksess. Vi ønsker å gjøre fansen og de skadede spillerne glade. Vi ønsker at de skal være stolte av oss, så dette gir oss utvilsomt ekstra motivasjon denne sesongen, sier skotten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]