Fire strake seiere for LFC Women

Leanne Kiernan med to nye mål da LFC Women vant igjen.

Liverpool FC Women fortsetter den fine formen. Søndag tok de sin fjerde strake seier i Women's Championship da Lewes ble slått 2-0 på Prenton Park. Det er femte strake seier i alle turneringer om vi tar med triumfen på straffekonk mot Super League-laget Aston Villa i cupen.

Søndagens kamp ble avgjort i første omgang da irske Leanne Kiernan fortsatte sin fine form. 17 minutter var gått da hun satte inn 1-0. Fem minutter før pause doblet hun ledelesen. Kiernan er med det toppscorer i ligaen med sine fem scoringer denne sesongen.

Liverpool fortsatte å skape sjanser gjennom hele kampen, og 22-åringen var nære ved å score hattrick før hun ble byttet ut mot slutten av andre omgang.

Etter tapet hjemme mot London City Lionesses i serieåpningen har Matt Beards lag løftet seg stort og vunnet fem av de seks neste kampene. Men de må fortsatt vente før de kan utfordre Durham på tabelltoppen. Durham har 18 poeng og Liverpool er nummer to med 16. Kun ett lag rykker opp til Women's Super League.

Liverpool skal møte Durham borte 14. november.