3. okt 2021 kl 17.10Arild Skjæveland

Søndag spilte Liverpool FC Women borte mot Coventry, i en kamp som ble streamet på sosiale media.

De røde stilte med følgende lag: Law, Wardlaw, Robe, Matthews (kaptein), Moore, Hinds, Kearns, Holland, Hodson, Lawley, Kiernan.

Benk: Startup, Roberts, Bailey, Furness, Fahey, Humphrey, Walters, Parry, Daniels

Liverpool gikk rett i strupen på Coventry, og hjemmelaget måtte klarere på streken etter massivt press fra gjestene de første ti minuttene. Etter et kvarter var Holland veldig nære – men avslutningen gikk til side for mål.

En time mot 10 spillere

Oppgaven ble litt lettere for Liverpool da Coventry fikk en spiller utvist etter å ha fratatt Leanne Kiernan en klar scoringsmulighet allerede etter 32 minutter. Det sto likevel 0-0 til pause.

Holland var nære på to ganger etter pause – men målet lot vente på seg. Til slutt var det Kiernan som fikk hull på byllen. Etter et godt innlegg fra Furness kastet hun seg frem og stupheadet inn det første målet.

Bare fire minutter senere ble Kiernan tomålsscorer med en god avslutning etter forarbeid av Robe.

Resultatet gjør at Liverpool klatrer til tredjeplass i FA Women's Championship.