LFC Women tapte i serieåpningen

Frustrerende hjemmekamp for Liverpool FC Women.

29. aug 2021 kl 17.14Jens Bessesen

Liverpool FC Women - London City Lionesses 0-1 (0-0), Prenton Park: Det ble ingen drømmestart for opprykksjagende Liverpool FC Women da de tok imot London City Lionesses til sesongåpning i Women's Championship. 

Liverpool var best i første omgang mot et godt organisert bortelag som gjorde det vanskelig å komme til sjanser. De rødkledde klarte likevel å komme til noen farligheter, uten at bortelaget følte seg nevneverdig truet. 

Andre omgang startet tregt og skulle bli verre for hjemmelaget. Et kvarter ut i omgangen fikk London City straffespark, som Rianna Jarrett satte sikkert i mål. 

På 0-1 ble oppgaven enda vanskeligere for Matt Beards lag. Han prøvde å gjøre bytter for å endre kampbildet, men gjestene fra London forsvarte seg godt. 

Liverpool klarte å legge litt press på bortelaget mot slutten, men det ble bare nesten i sesongåpningen. Et Liverpool-lag med ambisjoner om opprykk fikk altså ikke starten de hadde ønsket seg. Neste kamp er borte mot Watford kommende helg.

Liverpool FC Women stilte med følgende lag søndag: 

Laws, Wardlaw, Robe, Matthews, Hinds, Bailey, Kearns, Holland, Furness, Lawley, Kiernan. 

Reserver: Foster, Startup, Roberts, Fahey, Hodson, Moore, Humphrey, Dean, Parry.