Fowler klar for nye eventyr

Robbie Fowler vil gjerne fortsette managerkarrieren.

10. okt 2021 kl 09.38Jens Bessesen

Robbie Fowler takket nylig for seg som manager for den indiske Super League-klubben East Bengal etter å ha hatt jobben i et snaut år. Nå er den tidligere storscoreren klar for nye eventyr - og gjerne i utlandet.

– Hvis noe dukker opp er jeg klar. Også hvis det er i utlandet - jeg ville vært dum om jeg ikke ga det en sjanse, sier han til Sky Sports, gjengitt av Liverpool Echo

Thailand, Australia og India

Fowler har hatt tre managerjobber i utlandet etter at han forlot England. I Muangthong United i Thailand var han først spillende manager før han viet all oppmerksomhet til managerjobben. Deretter jobbet han med å utvikle seg som trener, blant annet gjennom en periode på akademiet til Liverpool. I april 2019 fikk han sin andre managerjobb, for Brisbane Roar i Australia. Han sa opp jobben og dro hjem til England i mars året etter da koronapandemien brøt ut.

Deretter gikk altså turen til India, men nå er han klar for nye oppgaver.

– Jeg har bevist at jeg er villig til å reise rundt. Folk har inntrykk av at jeg er en uerfaren manager, men jeg har jobbet i tre land og gjort en god jobb alle steder, sier Fowler.

Han føler seg trygg på at det snart dukker oppe ny jobb.

– Jeg er trygg på å gjøre en god jobb hvor som helst og vil snart begynne å se meg rundt, sier han.

Fowler scoret 183 mål på 369 kamper i løpet av to opphold som spiller i Liverpool. Han hadde opphold både i australsk og thailandsk fotball før han ga seg som profesjonell spiller.