Muskelproblem årsaken til at Jota ikke spilte i kveld

Liverpool-supportere krysser nå fingrene for at Diogo Jota er raskt tilbake.

9. okt 2021 kl 23.48Øystein Tronstad

Spekulasjonene slo til, og det var ingen Diogo Jota i kamptroppen da Portugal slo Qatar 3-0 i lørdagens privatlandskamp.

Angriperen har slitt med et muskulært problem, og har ikke fått trent som normalt med resten av landslagsgruppa. 

Med tanke på at 24-åringen spilte 68 minutter mot Manchester City søndag 3. oktober, hvor han forlot banen uten noen synlige plager, og det faktum at klubben lot han reise på landslagsoppdrag, er det lite trolig at det er snakk om noe alvorlig.

Forhåpentligvis får vi mer informasjon om et par dager. Tirsdag 12. oktober møtes Portugal og Luxembourg i VM-kvalifiseringens Gruppe A, hvor portugiserne er et poeng bak gruppeleder Serbia.

Tett program etter landslagspausen

Jürgen Klopp trenger troppen den kommende perioden. Med Premier League, Champions League og hjemlig cup venter syv kamper på 22 dager for Liverpool, inkludert tøffe møter mot Manchester United og Atlético Madrid.

Harvey Elliott har nylig operert, Curtis Jones har en stram lyske og både Thiago Alcântara og Trent Alexander-Arnold er på behandlingsbenken frem mot Watford. Det positive er at Roberto Firmino er tilbake etter sin hamstringskade.