Se hvem som er tilbake på trening!

Trent Alexander-Arnold ser ut til å være bra i rute til å spille på lørdag. Tirsdag var han tilbake på trening, med ball.

12. okt 2021 kl 16.48Arild Skjæveland

Liverpool har mange spillere ute på landslagsoppdrag, og tirsdag kveld skal Andy Robertson, Jordan Henderson, Kostas Tsimikas, Conor Bradley og Naby Keita i aksjon. Takumi Minamino og Sadio Mané har spilt – og Fabinho og Alisson Becker skal ikke spille sin siste landskamp før natt til fredag.

De førstelagsspillerne som ikke er tatt ut for landslagene har hatt noen dager fri, og var tirsdag tilbake på treningsfeltet for å starte oppkjøringen til Watford-kampen.

Trent Alexander-Arnold mistet kampene mot FC Porto og Manchester City, og ble heller ikke tatt ut for England på grunn av et problem med lysken. Tidligere på tirsdag kom meldingen om at høyrebacken er i rute til å bli klar til lørdagens kamp på Vicarage Road – og det blir ytterligere forsterket når vi ser på bildene fra AXA Training Centre at han trener med ball igjen sammen med lagkameratene.

Spillerne vi så på trening

På treningsbildene kunne vi se nevnte Trent Alexander-Arnold. Der var også Joe Gomez, Joel Matip, Ibrahima Konate, Divock Origi, Nat Phillips, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner og Roberto Firmino.

Med Alisson Becker og Caoimhin Kelleher på landslagsoppdrag, kan vi se at tredjekeeper Adrian er på plass – og det samme er 18 år gamle Fabian Mrozek – en ung polsk målvakt som har spilt for U18-laget denne sesongen. Marcelo Pitaluga, 18-åringen fra Brasil som vokter buret for U23-laget, var også på plass.

En som ikke trente, var Thiago Alcantara. Han har lagt ut et bilde på sosiale medier av at han trener hjemme.

Torsdag formiddag vil forhåpentligvis de fleste være på plass for å starte forberedelsene for fullt inn mot lørdagens kamp.

Watford - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.