Skadet Jones må stå over for England U21

Curtis Jones spiller ikke for England U21 mot Slovenia i kveld, på grunn av en skade.

7. okt 2021 kl 19.45Einar Kvande

Det er Press Association-journalisten Nick Mashiter som melder på Twitter at Curtis Jones ikke er i troppen til England U21 i kveldens kamp mot Slovenia, på grunn av det som journalisten beskriver som en smell.

Det sies ingenting om hvilken type skade det er snakk om, eller hvor alvorlig den er.

England U21 skal ut i en ny EM-kvalifiseringskamp mot Andorra på mandag. Det sies så langt ingenting om hvorvidt Jones kan rekke den kampen, eller om Liverpools kamp mot Watford neste lørdag står i fare for å ryke for scouseren.

Jones har startet Liverpools fire siste kamper, og scoret for første gang siden februar da Liverpool spilte 3-3 mot Brentford i London, og var deretter involvert i alle fem målene da Liverpool overkjørte Porto i Champions League i forrige uke.