Jaros ble cupmester etter kjemperedninger på tampen av ekstraomgangene

En spennende cupfinale ble avsluttet med at St Patrick's Athletic slo Bohemians på straffespark-konkuranse.

Liverpools unge målvakt Vitezslav Jaros reiser hjem til Liverpool fra utlånsoppholdet hos St Patrick's i Irland som cupmester i sin siste kamp for klubben.

Den 20 år gamle tsjekkeren hadde lite å henge fingrene i under en målløs førsteomgang mot Bohemians, men måtte i aksjon etter en snau time på The Aviva Stadium, da han gjorde en strålende reaksjonsredning.

37 126 tilskuere fikk ikke se noen scoringer i ordinær tid. St Patricks tok ledelsen etter en scoring av Chris Forrester like før første ekstraomgang var over. 

Bare to minutter ut i andre ekstraomgang utlignet imidlertid Bohemians, og hadde det ikke vært for fantastiske redninger av Jaros på avslutninger fra Ross Tierney og Stephen Mallon i sluttsekundene i andre ekstraomgang hadde St Patrick's tapt denne cupfinalen.

Dermed gikk finalen til straffespark-konkurranse. Jaros reddet straffesparket til Tyreke Wilson, mens Keith Ward traff tverrliggeren, og dermed vant St Patrick's straffespark-konkurransen 4-3, og Jaros kunne heve trofeet over hodet som cupmester i Irland.