Mané deltok på tirsdagens trening med laget. Henderson, Milner og Elliott også på plass

Gode nyheter fra Liverpools treningsfelt tirsdag.

Tirsdag har det kommet ferske treningsbilder fra Liverpools treningsanlegg i Kirkby, og vi kan glede oss over noen gode nyheter ut fra bildene. 

Sadio Mané deltar tilsynelatende for fullt på tirsdagens treningsøkt. Han måtte ut med skade i Senegals landskamp forrige uke, men landslagssjef Aliou Cissé sa at det ikke var noe alvorlig. Mané ble sendt hjem til Liverpool i helgen, og virker å være frisk og rask. Dermed kan vi ha store forhåpninger om at den formsterke kantspilleren blir klar til helgens kamp mot Arsenal på Anfield.

Det er veldig hyggelig å se James Milner tilbake på treningsfeltet for første gang siden han måtte ut med skade mot Manchester United 24. oktober. Jürgen Klopp har tidligere sagt at han håper veteranen vil være tilbake etter landslagspause, og det kan se ut til at han får ønsket oppfylt. Midtbanespilleren trente ikke sammen med resten av laget, men kjørte en økt for seg selv.

Også Jordan Henderson, som ble skadet i Englands kamp mot Albania, er på plass på treningsfeltet. Ut fra bildene kan det se ut til at han benyttet anledningen til å ta en løpeøkt for seg selv, men han er i det minste frisk nok til å være på plass. 

Elliott på plass

Flere av de unge talentene deltok på treningsøkten, der blant andre Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain, Joel Matip, Adrian og Ibrahima Konaté var representantene på seniornivå.

Curtis Jones, som vi kunne se på sykkelen sammen med Harvey Elliott mandag, er ikke frisk nok til å trene utendørs. Det er imidlertid Elliott, som fortsetter den imponerende fremgangen i sin opptrening. 

Det er ingen tegn til Naby Keita, Joe Gomez eller Roberto Firmino på tirsdagens treningsbilder, som du kan se i karusellen øverst i saken.

Keita spilte ikke landskampen til Guinea i helgen, men det er ikke sikkert om han har dratt på samling eller ikke. Firmino kommer trolig til å være skadet noen uker til.