Jones og Gomez er ute med skader. Lagoppstillingen mot Atletico Madrid er klarTsimikas kommer inn på laget. Suarez starter for gjestene

Dette er de 11 som skal starte mot de regjerende spanske ligamestrene.

Liverpool har fått en drømmestart på årets Champions League, og står med tre strake seire av tre mulige. Med seier mot Atletico Madrid i kveld blir det avansement – med to kamper til gode.

Det ville kommet veldig godt med i et tøft og tett kampprogram den neste måneden.

Jürgen Klopp har hatt få valgmuligheter på midtbanen, med Naby Keita som sistemann ute med skade. Fra før er James Milner og Harvey Elliott ute. Curtis Jones har vært skadet denne høsten, og det samme har Fabinho og Thiago Alcantara – men de to sistnevnte er nå tilbake.

Kun Fabinho starter av de to – og Alex Oxlade-Chamberlain får fornyet tillit etter innhoppet sist. Også Joel Matip kommer inn – men den største overraskelsen er at Kostas Tsimikas får starte på venstrebacken.

Diogo Jota får startplassen i angrepet, med Roberto Firmino på benken. Der sitter også Thiago, som har vært ute siden 18. september.

Det var mange som merket seg at Joe Gomez ikke var på trening på tirsdag. Liverpool FC opplyser at han har en leggskade. Curtis Jones fikk et problem med øyet på trening, og er heller ikke med.

For Atletico Madrid er Stefan Savic og Antoine Griezmann suspendert, mens Geoffrey Kondogbia, Thomas Lemar og Marcos Llorente ikke har reist med troppen til Merseyside. Diego Simeone har likevel mulighet til å stille et sterkt mannskap.

Luis Suarez starter for bortelaget.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Salah, Jota, Mané

Benk: Adrian, Kelleher, Konate, Thiago, Firmino, Minamino, Robertson, Origi, Phillips, Williams, Morton

Atletico Madrid: Oblak, Trippier, Felipe, Gimenez, Hermoso, Correa, De Paul, Koke, Carrasco, Suarez, Joao Felix

Benk: Lecomte, Iturbe, Lodi, Vrsaljko, Gonzalez, Herrera, Serrano, Carlos M, Cunha

Liverpool - Atletico Madrid spilles kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.