U23 tapte på hjemmebane

Det ligger an til å bli en sesong med bunnstrid for Liverpool U23.

Det ble ingen hyggelig dag på jobben da Liverpool U23 møtte Crystal Palace U23 i Premier League 2 lørdag. Kampen ble spilt på Liverpools akademi i Kirkby, men ungguttene klarte ikke utnytte hjemmebanefordelen.

Liverpool klarte ikke en eneste avslutning på mål før pause, og de lå under 1-0 etter at Scott Banks ga London-laget ledelsen etter 14 minutter.

Tanker om en snuoperasjon etter hvilen forsvant raskt. Bare fem minutter av andre omgang var gått da Banks scoret sitt og Crystal Palace sitt andre mål. Denne gang på straffespark.

Nya Kirby fastsatte sluttresultatet til 0-3 etter 71 minutter. Liverpool hadde mye ball etter hvilen, men klarte ikke utnytte det.

Dermed fortsetter den tunge sesongen for Barry Lewtas og hans unge lag. Det har kun blitt tolv poeng på tolv kamper, og laget er nummer elleve på tabellen, ett poeng og to plasser foran nedrykksstreken.