Fikk det knalltøft hjemme mot Leeds

Liverpool U23 gikk på storsmell hjemme mot Leeds.

19. sep 2021 kl 17.15Jens Bessesen

Liverpool U23 - Leeds U23 0-4 (0-2), Kirkby: Liverpool tok søndag imot Leeds til U23-oppgjør i Premier League 2. Kampen ble spilt på Liverpools akademi i Kirkby, men det ble ingen grunn til å juble for hjemmelaget.

Joe Gelhardt ga bortelaget ledelsen etter tolv minutter før Amari Miller doblet på overtid i første omgang.

Barry Lewtas gjorde to bytter i pausen uten at det hjalp noe særlig. Pascal Struijk, som fikk rødt kort for taklingen på Harvey Elliott og er suspendert i Premier League, scoret bortelagets tredje, før Gelhardt satte inn 0-4 etter en drøy time.

Et kvarter før slutt hadde Gelhardt muligheten til å få seg et hattrick, men Liverpool-keeper Marcelo Pitaluga reddet straffesparket.

Liverpool spilte uten Conor Bradley og Kaide Gordon i dag, noe som kan bety at de to vil være involvert for førstelaget i tirsdagens ligacupkamp mot Norwich.