Liverpool tok årets første derby-stikk

Liverpool U23 banket naboen i Southport.

23. aug 2021 kl 22.19Einar Kvande

Liverpool U23 tok sin første seier i Premier League 2 for sesongen da de slo Everton 3-1 mandag kveld.

Sheyi Ojo ga Liverpool føringen fem minutter før pause, før Kaide Gordon doblet ledelsen fjorten minutter ut i annen omgang, med en scoring fra 25 meter.

Everton gjorde et reduseringsmål ved innbytter Rafael Garcia like etterpå, men Max Woltman avgjorde miniderbyet tolv minutter før slutt, og sikret tre poeng til de røde.

Liverpool var det beste laget gjennom hele kampen, og kunne ha gjort flere mål i første omgang, mens Gordon hadde to store muligheter til etter pause.

Liverpools lag: Hughes, Bradley, Williams, Koumetio, Beck, Clayton, Morton, Cain, Gordon (Bearne 90), Woltman (O'Rourke 86), Ojo.

Ubenyttede innbyttere: Kelly, Ritaccio, Norris.