U23-laget med uavgjort mot serielederen

Liverpool og Brighton med jevnt U23-oppgjør.

28. aug 2021 kl 16.04Jens Bessesen

Liverpool U23 spilte sin tredje kamp i Premier League 2-sesongen da de fikk besøk av serieleder Brighton U23 lørdag.

Sheyi Ojo og stjerneskuddet Kaide Gordon var blant spillerne som startet kampen for Barry Lewtas sitt lag.

Det var Brighton som skulle komme best i gang da Evan Ferguson scoret etter 20 minutter.

Liverpool utliknet ni minutter senere da Gordon gjorde et godt forarbeid, som endte med at bortelagets Antef Tsoungui scoret selvmål.

1-1 stod seg ti pause og skulle også stå seg hele veien til sluttsignalet gikk. Andre omgang var sjansefattig og selv om begge lag hadde muligheten til å avgjøre, virker 1-1 etter rapportene å være et rettferdig resultat.

Liverpool er ubeseiret etter én seier og to uavgjort i sesongåpningen.