Målløst da U23-laget sparket i gang sesongen

Var under press store deler av kampen.

15. aug 2021 kl 17.10Jens Bessesen

Liverpools U23-lag sparket søndag i gang sin sesong da Manchester City U23 gjestet akademiet i Kirkby. City er ventet å kjempe i toppen av Premier League 2 denne sesongen, og Liverpool må si seg fornøyd med at de klarte å få med seg et poeng fra åpningskampen.

Det endte 0-0. Statistikken viser at det var bortelaget som dominerte kampen, spesielt i andre omgang. Før pause var det relativt jevnspilt selv om det var de lyseblå som hadde ballen mest. 

Etter pause tok Manchester City over mer og mer. De hadde ballen 60 prosent av tiden og fyrte av 12 avslutninger mot Liverpools mål. Liverpool hadde på sin side ikke en eneste avslutning etter hvilen. 

Barry Lewtas hadde med seg flere av spillerne vi etter hvert har stiftet kjennskap til, som Billy Koumetio, Tyler Morton og Mateusz Musialowski. Neste helg venter en ny viktig kamp. Da er det duket for «mini-derby» mot Everton. 

Liverpool stilte med følgende lag: Liam Hughes - Tony Gallacher, Thomas Clayton, Billy Koumetio, James Norris - Dominic Corness, Tyler Morton, Elijah Dixon-Bonner (Luca Stephenson fra 90.) - Mateusz Musialowski (Matteo Ritaccio fra 79.), Fidel O'Rourke (Luke Chambers fra 87.), Max Woltman.