Scoret hattrick da Liverpool U23 vant 6-0 i sin andre treningskamp

Selv med viktige brikker på treningsleir knuste Liverpool U23 walisisk lag.

29. jul 2021 kl 15.29Jens Hapnes Rege

Leighton Clarkson og Jake Cain er blant Liverpool U23s nøkkelspillere som er med førstelaget til Østerrike, men reservene har allikevel imponert i oppkjøringen.

Etter å ha slått Rylands FC 5-1 i sesongens første treningskamp møtte de walisiske Caernarfon Town onsdag kveld, og det skulle vise seg å bli en ny overkjøring.

Hattrick-helt

Det tok bare syv minutter før Fidel O'Rourke startet scoringsballet med et nydelig langskudd, før Sheyi Ojo doblet ledelsen med en heading fra kort hold.

Max Woltman scoret 3-0-målet etter en flott pasning fra Luka Stephenson, og var deretter servitøren når O'Rourke scoret sitt andre. Sent i omgangen fullførte spydspissen hattricket sitt, før Melkamu Frauendorf la på til 6-0 like før slutt.

U23-laget sesongåpner mot Manchester City søndag 15. august.