Glatzel med scoring da U23 gikk på stortap

Liverpool U23 tapte stort mot Tottenham, men et stort plaster på såret var at Paul Glatzel var tilbake med scoring.

23. apr 2021 kl 16.52Jens Bessesen

Liverpools U23-lag tapte 4-1 borte mot Tottenham U23 i Premier League 2 fredag. 

London-laget gikk opp i 2-0 med scoringer etter 16 og 18 minutter. Stillingen holdt seg til pause. 

Etter hvilen kom tyske Paul Glatzel inn for Liverpool. Han spilte 20 minutter mot Blackburn mandag i sitt comeback etter skade, og fredag kronet han en omgang som innbytter med å blåse liv i kampen med reduseringsmålet etter 55 minutter. 

Det skulle imidlertid ikke bli noen jubeldag. Tottenham økte til 3-1 etter 66 minutter, før de satte inn sitt fjerde for dagen fem minutter på overtid. 

Ifølge Liverpools U23-manager Barry Lewtas var kampen mye tettere enn 4-1-resultatet tilsier. Han var fornøyd med å se 20 år gamle Glatzel på scoringslisten.

– Det var flott å se Paul tilbake med en scoring, og at han fikk spille 45 minutter. Det er strålende både for ham og oss, sier Lewtas. 

Alt håp om en topplassering er nå ute for Liverpool. De er nummer fem med 31 poeng fra 22 kamper, og har kun to kamper igjen av sesongen. Det skiller fem poeng opp til fjerdeplassen. Liverpool står i fare for å miste femteplassen når alle kampene denne runden er spilt. I verste fall kan laget falle helt ned til åttendeplass. Manchester City U23 har allerede vunnet årets Premier League 2. 

LFC stilte med følgende lag fredag: Ojrzynski, Bradley, Gallacher, Savage, Boyes, Clayton, Dixon-Bonner (Glatzel, 45), Morton, Hardy (O’Rourke, 70), Longstaff, Beck.