U23-laget snudde til seier

Sterk snuoperasjon av Liverpools unggutter.

4. apr 2021 kl 15.16Jens Bessesen

Liverpools U23-lag snudde kampen og vant da de hadde besøk av Brighton U23 søndag.

Barry Lewtas' gutter havnet under allerede etter åtte minutter da Evan Ferguson ga bortelaget ledelsen. Resultatet holdt seg til pause, men da våknet Liverpool.

Joe Hardy utliknet bare to minutter ut i andre omgang. Ferguson ga bortelaget ledelsen på nytt ti minutter senere, men da var det duket for en snuoperasjon.

Tony Gallacher utliknet til 2-2 etter 72 minutter før Owen Beck satte inn vinnermålet som sørget for 3-2-seier etter 79 minutter.

Seieren fører til at Liverpool klatrer til fjerdeplass i Premier League 2.