Cain tomålsscorer da U23-laget imponerte mot Arsenal

Liverpool overkjørte The Gunners på akademiet i Kirkby.

27. feb 2021 kl 18.18Einar Kvande

Liverpool U23 ble et nummer for store for Arsenal i Premier League 2 i ettermiddag, og vant til slutt hele 4-0 over London-laget.

Dette var en meget god prestasjon av de røde, hvor hele laget spilte bra. Jake Cain gjorde ett mål i hver omgang, etter at Layton Stewart hadde åpnet scoringsballet, mens Ben Woodburn satte inn kampens siste mål.

1-0 kom etter at Liverpool vant ballen høyt i banen, og Stewart satte ballen kontant i mål. Cain doblet så ledelsen like før pause, etter at de røde hadde imponert med sitt gjenvinningspress i første omgang. Liverpool dominerte stort den første halvtimen, mens gjestene kom litt bedre med det siste kvarteret.

Liverpools tredje mål kom tidlig i andre omgang, etter at Stewart vant ballen høyt i banen, og spilte til Woodburn, som i sin tur fant Cain. Nok en gang var det Liverpools intense press som betalte seg.

Liverpools siste mål, satt inn av Woodburn, kom også som et resultat av super pressing fra de røde, som førte til et flott angrep og avslutning.

Seieren førte ikke til at Liverpool klatret på tabellen. De ligger fortsatt med åttendeplass, nå med 23 poeng på 15 kamper. De røde har imidlertid kamper til god på flere av lagene foran på tabellen, og det er bare fire poeng opp til Manchester United på tredjeplass.

Liverpools lag mot Arsenal: Hughes, Bradley, Beck, Boyes, Koumetio, Clayton, Dixon-Bonner (Sharif 88), Morton, Stewart (Glatzel 78), Cain (Hardy 88), Woodburn.
Ubenyttede reserver: Savage, Davies.