Sen scoring førte til surt tap i Manchester

Serielederen stakk av med seieren, selv om Liverpool U23 tok ledelsen på Etihad Campus.

9. apr 2021 kl 22.28Einar Kvande

LiverpooL U23 tapte 3-2 for serieleder Manchester City på Etihad Campus i kveld.

Joe Hardy sørget for at Liverpool tok ledelsen etter 16 minutters spill, etter fint forarbeid av Tyler Morton. Topplaget i Premier League 2 kunne likevel gå til pause med ledelse 2-1, etter scoringer av Alexander Robertson og Cole Palmer.

Joe Hardy ble tomålsscorer tidlig i annen omgang, da han utlignet til 2-2 etter godt forarbeid av Ben Woodburn.

Trass i god innsats av Liverpool-keeper Jakub Ojrzynski i andre omgang, klarte han ikke å forhindre at Felix Nmecha nettet i det 90. minutt.

Liverpools lag: Ojrzynski, Bradley, Gallacher, Boyes, Beck, Clayton, Morton (Dixon-Bonner 80), Clarkson, Cain, Hardy (O'Rourke,77), Woodburn (Longstaff 86).

Ubenyttede reserver: Hughes, Savage.

Kveldens resultat betyr at Liverpool er på femteplass i Premier League 2, 14 poeng bak City. Det er seks poeng opp til Blackburn på andreplass og tre poeng opp til Tottenham på tredjeplass. Spurs har imidlertid spilt en kamp mindre. Både Chelsea på fjerdeplass og Derby på sjetteplass har like mange peong som Liverpool, men en kamp mindre spilt.