Derfor var ikke stortalentet involvert i Liverpools tre første treningskamper

En skade har holdt Musialowski ute av trening.

29. jul 2021 kl 08.30Jens Hapnes Rege

Mens spillere som Kaide Gordon, Tyler Morton og Owen Beck har presentert seg for publikum i pre-season, har flere vært skuffet over å ikke ha fått sett Mateusz Musialowski i aksjon. 

Det snakkes varmt om det polske talentet, som var blant Liverpool U18s beste spillere i den foregående sesongen. Nå avslører Pep Lijnders hvorfor unggutten ikke har vært med i de siste kampene. 

Kneskade

Polakken skal ha slitt med en kneskade, avslører Klopps assistent i sin dagbok på Liverpools hjemmeside

«Mateusz er tilbake i trening i morgen (torsdag). Han hadde noen problemer med kneet, men det er fantastisk at han er tilbake med oss nå. Guttene ønsker bare en ting - å spille. Det er karakteristikken de aldri må miste: lidenskapen for ballen, spillet og klubben vår»

Det er uvisst om Musialowski vil involveres mot Hertha Berlin, med flere spillere å velge blant for Klopp og co enn tidligere. 

LÆREMESTER: Pep Lijnders instruerer Mateusz Musialowski.

LÆREMESTER: Pep Lijnders instruerer Mateusz Musialowski.

Proffkontrakt

17-åringen ble nylig belønnet med sin første proffkontrakt etter å ha imponert i hans første sesong på akademiet. 

Han ble hentet før forrige sesong fra polske UKS Lodz, og brukte ikke lang tid på å markere seg for Liverpool U18. 

Med sitt lave tyngdepunkt og sine enestående tyngdeoverføringer har han blitt sammenlignet med både Lionel Messi og Eden Hazard, og unggutten har scoret noen utrolige mål. 

Torsdag kan vi få se ham i aksjon med førstelaget for første gang. Kampen mot Hertha Berlin starter 20.20, og sendes på LFCTV Go.