Stortalentet herjet igjen

Mateusz Musialowski var blant de som storspilte da U18-laget tok en overlegen seier.

24. apr 2021 kl 18.59Jens Bessesen

Der førstelaget sliter med å score mål denne sesongen, har ikke U18-laget de samme problemene. Med dagens 6-0-seier over Middlesbrough i Premier League U18, har det unge laget ledet av Marc Bridge-Wilkinson nå scoret hele 72 mål på 23 kamper. Det er klart mest i U18-serien. 

Lørdag fikk Middlesbrough unngjelde da flere av stortalentene fikk vise seg frem, blant andre Mateusz Musialowski. Han leverte en målgivende pasning da Jarell Quansah sendte Liverpool i ledelsen før pause.

I andre omgang vartet de røde opp med festfotball og scoret fem mål. To av scoringene var signert den polske 17-åringen. 

Max Woltman ville ikke være noe dårligere. Også han scoret to mål og leverte én målgivende pasning. Et av målene kom fra straffemerket. 

Kaide Gordon tegnet seg også på scoringslisten. Dermed ble det til slutt 6-0. 

Resultatet fører til at Liverpool for øyeblikket beholder andreplassen i U18-serien. Men de røde, som har 49 poeng fra 23 kamper, har bare én kamp igjen av sesongen. Serieleder Manchester United er to poeng foran og har tre kamper igjen av sesongen. Manchester City kommer også trolig til å gå forbi Liverpool. De ligger likt med de røde, men har hele fire kamper igjen av sesongen.

LFC stilte med følgende lag lørdag: Davies, Wilson, Norris, Quansah (Jonas, 66), Koumetio, Stephenson (Bajcetic, 70), Gordon, Frauendorf (Chambers, 78), Woltman, Balagizi, Musialowski.