Heroisk innsats av U18-laget da de slo ut Manchester United

Liverpool U18 videre til åttedelsfinalen.

3. apr 2021 kl 18.10Jens Bessesen

Lørdag var det duket for et spennende oppgjør da Liverpool møtte Manchester United til U18-derby i fjerde runde av FA Youth Cup.

Liverpool, som stilte med et sterkt lag, fikk en god start og tok ledelsen ved Tyler Morton etter 20 minutter.

De kunne ha gått opp i 2-0, men etter hvert tok hjemmelaget United over mer og mer. Det ble ikke lettere for Liverpool da James Norris fikk rødt kort midtveis i andre omgang.

Dermed ble det et stormløp mot Liverpool-målet mot slutten, men Marc Bridge-Wilkinsons gutter holdt ut og tok seg videre i cupen. Nå venter Leicester i åttedelsfinalen.