Juniorene herjet - scoret seks mål etter pause

Storseier på bortebane for Liverpool U18.

20. feb 2021 kl 14.42Jens Bessesen

Sunderland U18 - Liverpool U18 0-6 (0-0): Liverpool spilte lørdag formiddag bortekamp mot Sunderland i Premier League U18, og det endte til slutt med storseier.

Etter en målløs første omgang, smalt de unge røde virkelig til etter pause og svarte på tiltale etter et skuffende hjemmekamp mot Blackburn forrige runde.

Isaac Mabaya sendte Liverpool i ledelsen etter 53 minutter. Den ble doblet ved Mateusz Musialowski etter 60 minuter. Syv minutter senere stod det 0-4 etter mål fra Max Woltman og Dominic Corness.

Festen ble fullført etter 77 og 78 minutter, først ved Jarell Quansah, så ved James McConnell. Dermed ble det seks forskjellige målscorere.

Seieren betyr at U18-laget styrker sin andreplass på tabellen. Det er tre poeng opp til Manchester United, men de har to kamper mindre spilt. Og andreplassen er i fare, for Manchester City er seks poeng bak med hele fire kamper mindre spilt.