Avsluttet året med seier over Derby

Liverpool U18 har gjort unna sin siste kamp i 2020.

19. des 2020 kl 17.54Einar Kvande

Liverpool U18 vant 3-1 over Derby County i en bortekamp i Premier League North lørdag ettermiddag.

James Norris, Harvey Blair og Isaac Mabaya scoret målene for gjestene fra Merseyside.

Norris åpnet scoringene på et straffespark etter 25 minutter, før vertene utlignet ved Bartosz Cybulski etter en halvtimes spill.

Liverpool tok ledelsen igjen tidlig i annen omgang, da Blair satte ballen i mål, før Mabaya fastsatte sluttresultatet til 3-1 etter 54 minutter.

– Dette var fint å avslutte året med en seier vi virkelig måtte kjempe for, sier trener Marc Bridge-Wilkinson til Liverpoofc.com.

– Banen var veldig glatt, og det var kraftig vind, så det ble en litt annen type prestasjon enn til vanlig, men jeg var fornøyd med måten guttene kjempet på for å dra i land seieren.

Liverpools lag: Pitaluga, Wilson (Ennis 83), Norris, Quansah, Koumetio, Miles, Mabaya, Corness, Blair (Hayes-Green 75), Woltman, Musialowski (McConnell 77).

Liverpool U18 ligger på andreplass i Premier League North med 27 poeng på tolv kamper. De er dermed tre poeng bak Manchester United, som også har en kamp mindre spilt. Manchester City på plassen bak Liverpool har 24 poeng, og har to kamper mindre spilt.