Med bare ti mann på banen tapte Liverpool på overtid

Liverpool U18 tok ledelsen i Wolverhampton, men vertene snudde kampen etter at de røde ble redusert til ti mann.

7. nov 2020 kl 17.20 Einar Kvande

Wolverhampton gjorde vinnermålet på overtid, da Liverpool U18 tapte 2-1 på Sir jack Hayward Training Ground. Lucas Stephenson ble utvist da han handset på streken 20 minutter før slutt, og det var situasjonen som snudde matchen.

Wolverhampton-kaptein Oliver Tipton scoret på straffesparket som fulgte, og utlignet dermed ledelsen som Liverpool hadde tatt ved Layton Stewart tidlig i kampen. Dette var for øvrig Stewarts tiende mål for sesongen.

Wolves-keeper Joe O'Shaughnessy gjorde en rekke gode redninger på stillingen 1-0 til Liverpool, og selv etter utvisningen var det Liverpool som så ut som laget som var nærmest seieren. Men det var bare til Wolves-innbytter Erik Bugarin gjorde seiersmålet for vertene to minutter på overtid. Dermed stoppet Liverpools seiersrekke på fire kamper, og Wolves påførte de røde deres andre tap for sesongen.

Liverpools lag: Ojrzynski, Bradley, Quansah, Jonas, Norris (Wilson 46), Stephenson, Corness, Morton, Frauendorf (Cannonier 77), Woltman (Musialowski 88), Stewart.

Ubenyttet reserve: Mrozek.