U18 vant femmåls-thriller

Layton Stewart gjorde to mål da Liverpool U18 slo Sunderland 3-2 lørdag ettermiddag.

17. okt 2020 kl 21.09 Einar Kvande

I tillegg til Stewarts to scoringer gjorde Ethan Ennis sitt første mål på U18-nivå, melder Liverpoolfc.com.

Liverpool stilte med et meget ungt lag, hvor Terence Miles debuterte som midtstopper, mens Ennis startet sin første kamp på dette nivået til høyre i angrepstrioen.

Hjemmelaget startet flott, og tok føringen etter tolv minutter. Isaac Mabaya spilte en god ball frem til Ennis, som skar innover og satte ballen bak Harrison Bond i Sunderland-målet.

FØRSTE KAMP FRA START: Ethan Ennis scoret Liverpools første mål.

Kampen ble så stoppet i 20 minutter på grunn av en skade på gjestenes midtbanespiller Ryan Gooch.

Bare to minutter etter at matchen ble startet opp igjen utlignet Sunderland på merkelig vis. En klarering traff gjestenes James Foster, og ballen gikk over Harvey Davies i Liverpool-målet.

Stewart sendte Liverpool i føringen igjen før pause, da han satte ballen lavt i hjørnet etter en cornersituasjon.

Liverpool startet andre omgang bra også, og økte ledelsen til 3-1 sju minutter ut i omgangen. Mabaya var igjen sentral i oppbyggingen av angrepet, og la et perfekt innlegg fra høyre som Stewart hang i luften og headet bak Bond. Stewarts åttende mål for sesongen.

Gjestene reduserte tjue minutter ut i omgangen, da Caden Kelly fyrte av et skudd som Davies ikke klarte å stoppe.

Melkamu Frauendorf misbrukte en stor sjanse til å øke ledelsen, de han headet utenfor på bakre stolpe, mens Stewart trolig ble snytt for et straffespark.

Sunderland presset mot slutten, men Liverpool holdt stand og tok alle tre poengene.

Liverpools lag: Davies, Wilson, Chambers, Quansah, Miles, Balagizi, Mabaya, Frauendorf (Giblin 90), Stewart, Woltman, Ennis.

Ubenyttede reserver: Hayes-Green, Mrozek, McConnell, Davidson.