Koumetio scoret selvmål da han fikk en time på banen etter skade

Billy Koumetio spilte fra start da Liverpool U18 tapte 3-1 for Manchester City lørdag. Debutant gjorde Liverpools mål.

26. sep 2020 kl 14.16 Einar Kvande

Liverpool U18 tapte 3-1 for Manchester City i en ligakamp på Liverpools akademi i Kirkby lørdag. Citys første mål, satt inn av Sodje, var omdiskutert. Sodje ble sentral i kampen, da han også scoret ett mål til, i tillegg til at han fikk Billy Koumetio til å gjøre selvmål.

Innbytter Isaac Mabaya gjorde Liverpools trøstemål sent i kampen, i det som var hans U18-debut. Mabaya fylte 16 år på tirsdag, og blir en å holde øye med i fremtiden. Hans scoring kom etter et innlegg fra Frauendorf, etter at City-keeper Van Sas hadde havnet i trøbbel etter et tilbakespill.

På Citys første mål dyttet Sodje Jarrell Quansah ut av veien før han satte ballen bak Ojrzynski, men målet fikk stå og City ledet 1-0 til pause.

Håpet om et comeback for Liverpool etter pause varte bare i ni minutter. Billy Koumetio slo en farlig tversoverpasning i eget straffefelt, og Sodje var umiddelbart på plass og satte ballen lavt i nettet via Liverpool-stopperen.

Sodje gjorde så Citys tredje etter 68 minutter, før Mabaya satte inn trøstemålet etter 86 minutter.

Liverpools lag: Ojrzynski, Wilson, Chambers, Quansah, Koumetio (Jonas 60), Stephenson, Corness, Balagizi (Musialowski 82), Stewart, Woltman (Mabaya 67), Frauendorf.