Koumetio var tilbake etter skade da Liverpool U23 vant i London

Liverpool U23 slo West Ham United 4-2 i Premier League 2 fredag ettermiddag.

6. nov 2020 kl 18.02 Einar Kvande

Billy Koumetio debuterte for Liverpool U23 da han spilte hele kampen sammen med Sepp van den Berg i midtforsvaret, da West Ham ble slått på banen til Rush Green FC, melder Liverpoolfc.com.

Luis Longstaff, Tom Clayton, Liam Millar (straffespark) og Paul Glatzel var Liverpools målscorere i 4-2 seieren.

Barry Lewtas hadde Leighton Clarkson tilbake etter en tre kampers suspensjon, og Glatzel fikk verdifulle minutter på banen etter sin langtidsskade da han kom inn etter 67 minutters spill.

Liverpool tok ledelsen etter bare sju minutters spill, da Clarkson spilte fri Longstaff som scoret sikkert.

Hjemmelaget var nær en utligning ti minutter senere, men Caoimhin Kelleher vartet opp med en kjemperedning.

Etter 22 minutter kom imidlertid utligningen, da Oladapo Afolayan satte ballen i mål fra kloss hold etter et innlegg fra Manny Longelo.

Ti minutter før pause tok vertene ledelsen, da Mesaque Dju satte ballen i mål.

Liverpool hadde en god mulighet til å utligne like før pause, men Liam Millars avslutning ble reddet av Joseph Anang.

West Hams keeper ble utvist

Fire minutter ut i annen omgang kom så utligningsmålet, da Tom Clayton nettet fra kloss hold etter en corner.

Elleve minutter ut i annen omgang ble vertenes keeper, Anang, utvist, da han felte Longstaff som hadde fri vei mot mål. Kaptein Millar tok straffesparket, og levnet ikke reservekeeper Danile Jinadu noen sjanse.

På overtid jaget West Ham et utligningsmål, og Liverpool utnyttet rommet som oppstod da innbytter Glatzel fikk æren av å punktere matchen.

Liverpools lag: Kelleher, Sharif (Savage 78), Beck, Van den Berg, Koumetio, Clayton, Bearne (Glatzel 67), Clarkson, Longstaff (O'Rourke 89), Cain, Millar.

Ubenyttede reserver: Winterbottom, Ritaccio.