Knuste Everton i U18-derby

Juniorene til Liverpool med imponerende forestilling.

24. okt 2020 kl 15.12 Jens Bessesen

Lørdag var det duket for «mini-derby» mellom U18-lagene til Liverpool og Evertons på Finch Farm.

Liverpool åpnet sterkt og tok ledelsen etter et kvarter ved den tyske nysigneringen Melkamu Frauendorf, som scoret sitt første mål for klubben. Deretter scoret Layton Stewart sitt niende mål for sesongen.

Og bortelaget Liverpool skulle score hele to mål til før pause. Lee Jonas scoret på volley etter en corner, før Max Woltman sørget for 0-4 etter en meget sterk første omgang.

I andre omgang ble det noen sjanser til hvert lag, og det endte til slutt med en komfortabel 4-0-seier til Liverpool, som klatrer til andreplass i U18-serien.

Liverpool stilte med følgende lag: Jakub Ojrzynski, Sean Wilson, Luke Chambers, Jarell Quanah, Lee Jonas, Tyler Morton, James Balagizi, Luca Stephenson, Layton Stewart, Max Woltman, Melkamu Frauendorf. Innbyttere: Dominic Corness, Oakley Cannonier, Isaac Mabaya.