Derfor var kampen mot Ajax ekstra inspirerende for denne mannen

Akademiproduktene avgjorde kampen i Champions League.

5. des 2020 kl 10.49Jens Bessesen

Litt før Liverpool tok imot Ajax til den avgjørende gruppespillkampen i Champions League, spilte U18-laget kamp mot Burnley på akademiet i Kirkby. 

Det unge Liverpool-laget vant sin kamp 4-1, før de satte seg ned for å se resten av seniorlaget sin kamp.

Der fikk de seg et inspirerende syn, da flere produkter av akademiet var involvert, og også inntok hovedrollen da Liverpool sikret gruppeseieren. Da Curtis Jones scoret på innlegg fra Neco Williams var det et mål lagd på Liverpools akademi, mens Caoimhin Kellehers prestasjoner i mål også inspirerte mange.

I tillegg satt ungguttene Leighton Clarkson og Jake Cain på benken.

– Vi så Curtis score målet, Neco med assisten og Caoimhin gjøre redningen på slutten. Det er ting man drømmer om som en akademitrener, og jeg er sikker på at alle guttene på akademiet nå drømmer om å gjøre det samme en dag, sier U18-trener Marc Bridge-Wilkinson til liverpoolfc.com.

– Det var en veldig bra kveld for akademiet, sier Bridge-Wilkinson som med sitt unge lag topper U18 Premier League. Lørdag møter de Manchester United, som ligger på andreplass på tabellen, og kun er bak Liverpool på svakere målforskjell.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]