Seier for juniorene

Liverpools U18-lag slo tiltbake etter tapet forrige serierunde.

9. feb 2021 kl 17.48Jens Bessesen

Liverpools U18-lag tapte 4-2 mot Manchester City forrige runde, men slo tirsdag tilbake da de slo Stoke 2-1 på bortebane.

James McConnell ga Marc Bridge-Wilkinsons menn ledelsen etter tolv minutter, men fem minutter senere utliknet Tom Nixon for vertene.

I andre omgang tok Liverpool over kampen, og midtveis i omgangen ble Oakley Cannonier spilt gjennom av Mateusz Musialowski, og satte ballen i mål. Det skulle vise seg å bli vinnermålet.

Liverpool er nå nummer to på Premier League U18-tabellen, men blir trolig passert av Manchester City som er tre poeng bak med tre kamper til gode.