Juniorene tok seg lett videre i cupen. Nå er det møte med Manchester United i neste runde

Ethan Ennis scoret hattrick da Sutton United ble mange nummer for små.

16. mar 2021 kl 22.31Arild Skjæveland

Tirsdag kveld ble endelig den utsatte kampen i FA Youth Cup spilt. Sutton United ble mange nummer for små, da Marc Bridge-Wilkinson sine unggutter feide over dem på akademiet.

Tyler Morton scoret kampens første mål, før den polske angriperen Mateusz Musialowski la på til 2-0. Musialowski ble hentet til klubben i fjor sommer, og har markert seg positivt denne sesongen. Han skulle også score sitt andre mål etter pause, rapporterer Liverpoolfc.com.

Så handlet det meste om Ethan Ennis. 16-åringen kom inn som innbytter, og scoret hattrick på 22 minutter! Han kom inn for Lee Jones, som dessverre måtte ut med skade.

Liverpool U18: Mrozek, Mabaya, Quansah, Jonas (Ennis, 64), Norris, Stephenson, Corness, Morton, Balagizi (McConnell, 80), Woltman, Musialowski.

United i neste runde

Manchester United er motstanderen i fjerde runde av FA Youth Cup. Der bør ungguttene være revansjesugne. I bortekampen i ligaen tidligere denne sesongen ble det 4-3-tap. I hjemmekampen tidligere denne måneden tapte Liverpool 1-0.

Liverpool FC har vunnet prestistjetunge FA Youth Cup fire ganger tidligere. Første gang var i 1995/96, med Michael Owen og Jamie Carragher på laget.

Det skjedde også i 2005/06 og 2006/07. Da med Jay Spearing som en av profilene. Forrige seier kom i 2018/19, da Liverpool slo Manchester City i finalen. Da spilte Neco Williams og Rhys Williams, som denne sesongen har vært en del av førstelaget.