Har du TV 2 gjennom Telenor må du kanskje på pub eller til en venn i helgen

TV 2 og Telenor har ikke klart å komme til enighet om en ny avtale. Det kan skape problemer for Premier League-seere.

Tidligere i dag kunngjorde Telenor at TV 2s kanaler vil gå i svart på deres tjenester. Problemet rammer dermed også TV 2 Sport Premium-kanalene, som viser Premier League-kampene i Norge.

– Tross langvarige forhandlinger har vi dessverre ikke kommet til enighet med TV 2 om ny avtale. Inntil en ny avtale er på plass kan vi ikke sende TV 2s kanaler, skrev Telenor på sine nettsider for rundt tre timer siden.

Slik det ser ut vil ikke Telenor-kunder få se Liverpools kamp mot Wolverhampton i morgen kl. 16.00. Det jobbes hardt for å få fikset problemet.

– Vi er veldig lei oss for at dette går ut over deg som kunde, og jobber for fullt for å få kanalene på plass så raskt som mulig.

Tilbyr kompensasjon

Dette skriver Telenor til rammede kunder.

«Så lenge kanalene er midlertidig borte vil vi tilby deg kompensasjon. På nettsidene våre finner du oppdatert informasjon om hvordan dette påvirker deg som kunde, og hvilke kompensasjonsløsninger som er tilgjengelig via ditt kundeforhold. Mer om situasjonen og aktivering av kompensasjonen finner du her. Vi beklager på det sterkeste og har stor forståelse for at dette er en frustrerende situasjon. Tusen takk for tålmodigheten».