To kamper flyttes i februarDe afrikanske spillerne vil med all sannsynlighet rekke hjemmekampen mot Leicester

Rettighetshaverne har plukket ut to nye Liverpool-kamper for TV.

Sky Sports og BT Sport har tirsdag plukket ut nye TV-kamper, denne gang for februar måned.

Liverpool - Leicester flyttes til torsdag 10. februar, med avspark kl. 20.45 norsk tid.

Burnley - Liverpool skal nå spilles søndag 13. februar, med avspark kl. 15.00 norsk tid.

Så langt er bare to av fire Premier League-runder plukket ut. Liverpool har også kamper mot Norwich (hjemme) og Arsenal (borte) denne måneden.

«For å kunne gi supporterne så mye sikkerhet som mulig for terminlisten, vil TV-kampene for de to siste rundene i februar bli satt opp så snart oppsettet i UEFAs turneringer er bekreftet. Det vil komme en melding etter at utfallet er klart fra kvartfinalene i ligacupen og trekningen i semifinalene», skriver Premier League i en pressemelding.

Bedre tid for de afrikanske spillerne

At Liverpools kamp mot Leicester settes opp på torsdagen vil trolig bli godt mottatt på Anfield.

Finalen i Afrikamesterskapet skal spilles søndag 6. februar, og da kan en være ganske sikker på at Mohamed Salah, Sadio Mané og Naby Keita vil være tilbake i landet og klare til spill igjen mot Brendan Rodgers sitt lag.

Det har kommet rapporter om at Joel Matip også vurderer comeback for Kamerun, men det har så langt ikke kommet fra de journalistene vi vanligvis stoler på.

Vi vet fortsatt ikke når de afrikanske landslagene vil kreve at spillerne møter opp for turneringen som skal sparkes i gang med Kamerun - Burkina Faso 9. januar.