Se dagens treningsbilderUte av isolasjon og tilbake på trening!

Se hvem som er tilbake, og trener igjen på AXA Training Centre.

Onsdag denne uken gjorde regjeringen i England endringer på reglene om isolasjon, og det gjør at Curtis Jones, Fabinho og Virgil van Dijk kunne slippe ut tre dager tidligere, dersom de testet negativt på sjette og sjuende dag i isolasjon.

Det har de gjort, og på julaften var de tilbake på trening på AXA Training Centre sammen med laget. Se galleri med treningsbildene under.

Nå ble ikke Leeds-kampen noe av på Boxing Day, men trioen vil få god tid til å trene sammen med laget, og vil bli spilleklare til møtet med Leicester City på tirsdag kveld, dersom ikke noe skulle skje i Liverpool- eller Leicester-leiren.

Thiago Alcantara testet positivt på sin covidtest to dager senere enn lagkameratene, og vil først slippe ut på Boxing Day, dersom han er negativ.