Se bildene fra kveldens trening:Firmino er tilbake!

Liverpools brasilianske spiss er tilbake i trening!

To dager før Aston Villa hadde Liverpool-spillerne en treningsøkt med Jürgen Klopp på ettermiddagen. Jürgen Klopp var på plass, og det var også Roberto Firmino! Brasilianeren har ikke vært på banen siden han pådro seg en skade mot Atletico Madrid den 3. november. Det er fremdeles usikkert om han vil få en plass i Liverpools tropp til helgen.

Diogo Jota, Nathan Phillips, Curtis Jones, Harvey Elliott og Divock Origi var ikke å se på treningsbildene fra dagens økt. Jones og Elliott er nok fremdeles ute med skadene som de har hatt. Jota, Phillips og Origi kan ha vært på treningen, men ble ikke avbildet. 

Det var også flere unggutter med på treningen, blant annet Elijah Dixon-Bonner og Kaide Gordon. Dixon-Bonner satt på benken på San Siro på tirsdag, mens Kaide Gordon spilte for U19 i UEFA Youth League.

Alle bildene kan du se øverst i saken.

Liverpool møter Aston Villa i Premier League kl. 16.00 på lørdag. Kampen kan sees på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.