Hevder duo vil være tilbake på banen snart

Midtstopper og angriper vil snart være tilbake i trening.

Den normalt velinformerte Mirror-journalisten David Maddock melder at Roberto Firmino og Joe Gomez snart vil være tilbake på banen.

Firmino fikk en hamstringskade en halvtime ut i kampen mot Atletico Madrid den 3. november. Jürgen Klopp omtalte skaden som alvorlig, og regnet med at brasilianeren ville være ute i minst fire uker. Paul Joyce i The Times skrev at brasilianeren vil måtte belage seg på over seks uker på sidelinjen. Ifølge Maddock er det Klopp som treffer best, da det i neste uke vil være en måned siden Firmino fikk skaden.

Joe Gomez har vært ut omtrent like lenge med en leggskade. Klopp uttalte den 18. november at midtstopperen måtte ha noen uker med rehabilitering. Nå ser det altså ut til at denne rehabiliteringen går mot slutten, omtrent en måned etter at forsvarsspilleren ble skadet.

Maddock skriver at Liverpool nå kun har Harvey Elliott som regnes som langtidsskadet, noe som skulle bety at Naby Keita og Curtis Jones også nærmer seg en retur til treningsfeltet. Keita pådro seg en hamstringskade mot Brighton den 30. oktober, mens Jones fikk en øyeskade på trening i begynnelsen av november.