Variabel helg for de unge

U18 vendte til seier med målmaskinen Oakley Cannonier, mens U23 fikk seg en smell.

Værforholdene var tøffe da Liverpool U18 gikk til pause på 0-1 mot Newcastle.

I andre omgang rullet Marc Bridge-Wilkinsons gutter opp ermene og hentet seieren hjem, til slutt med 10 mann etter at Bobby Clark ble utvist mot sine gamle lagkamerater.

Men de måtte vente helt til det var 20 minutter igjen, før de fant utligningen. Fortjent var det da spissen Oakley Cannonier satte den inn.

Syv minutter senere ble Bobby Clark felt og kaptein Luke Chambers omsatte straffesparket.

Spikeren i kista kom fem minutter senere. De røde kontret etter en Newcastle-corner. Melkamu Frauendorf vendte innover i banen og fant Cannonier, 3-1.

Med det har U18 kun Blackburn og Manchester City foran seg på tabellen.

BLE TOMÅLSCORER: Oakley Cannonier er kjent for at å være ballgutten som reagerte raskt mot Barcelona i 2019, men han vet også å bøtte inn mål.

Laget var:

Harvey Davies, Isaac Mabaya, Callum Scanlon, Terence Miles, Luke Chambers, James McConnell (Josh Davidson, 65), Stefan Bajcetic, Bobby Clark, Melkamu Frauendorf, Tommy Pilling, Oakley Cannonier.

Benk: Michael Laffey, Fabian Mrozek, Louie Koumas, Wellity Lucky.

Tung start på helga for U23

Barry Lewtas hadde spennende typer som Tyler Morton, Billy Koumetio, Conor Bradley, Owen Beck, Mateusz Musialowski og Kaide Gordon, men Liverpool U23 måtte se Brighton bli for sterke på fredag.

Den sveitsiske 20-åringen Lorent Tolaj nettet to ganger for hjemmelaget på AMEX Elite Performance Centre. Til slutt endte det 3-0.

– Det var en skikkelig frustrerende dag for oss, sa Lewtas til Liverpoolfc.com.

– Vi er et ungt lag denne sesongen, men vi må ordne et par ting i spillet vårt og være mer stabile.