– De spilte mye bedre enn oss

David Moyes kunne bare applaudere Liverpool av banen etter at hans West Ham ble rundspilt av Jürgen Klopps mannskap.

1. feb 2021 kl 11.48Einar Kvande

West Ham har sammen med Manchester City vært formlagene i Premier League de siste ukene, men på London Stadium søndag kveld måtte David Moyes konstatere at hans mannskap ble et nummer for små for Liverpool.

– Liverpool er et veldig godt lag, og de var rett og slett for sterke for oss. De spilte mye bedre enn oss. Liverpool gjorde det veldig vanskelig for oss, noe jeg mener skyldes deres intense press. De var veldig, veldig gode, og var i hælene på oss hele tiden, sa Moyes til pressen etter at hans lag ble slått 3-1 på hjemmebane.

– Vi gjorde så godt vi kunne, men jeg synes ikke vi spilte så bra som jeg vet vi kan, la West Ham-manageren til.

– Liverpool er ikke et lag vi kan konkurrere med. Vi kan konkurrere med dem i enkeltkamper, men stabiliteten deres over en hel sesong kan vi ikke matche. Det har vi sett de siste årene.

– Vi har ingenting å klage på etter dette tapet.

– Vi kom til kampen stinne av selvtillit, men vi gjorde ikke de tingene vi har gjort så bra i det siste. Vi fikk ikke ballen ned på jorda, og klarte ikke å spille spillet vårt. Vi ga bort ballen hele tiden, og i de øyeblikkene vi hadde ballen presterte ikke nøkkelspillerne våre. 

– Det er tre eller fire lag i Premier League som er bedre enn resten. Det er en selvsagt ting å si, men Liverpool er i den kategorien.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]